09 лютого 2024р. викладачі кафедри статистики, обліку аудиту Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна завдяки підтримці директора Авторської школи Бойка – Макагон Олександра Еммануїловича були запрошені на святкування «Дня науки».

Організація свята є ключовим елементом залучення абітурієнтів для вступу до нашого ЗВО. Сутність підготовки та проведення заходу полягає у можливості відкритого діалогу між потенційними студентами ХНУ та провідними викладачами кафедри статистики, обліку та аудиту із спеціальностей «Облік і оподаткування» і «Бізнес –аналітика та міжнародна статистика».

         Свято «День науки» проводилося у школі. Завдяки організаторам заходу і щирій гостинності заступника директора школи – Фатин Павла Сергійовича 28 учнів – старшокласників прийняли активну участь у заході.

«День науки» відзначився активністю учасників, насиченістю програми, зацікавленістю присутніх.

Свято відкрила доктор економічних наук, професор, завідувачка кафедри статистики, обліку та оподаткування Нестеренко Оксана Олександрівна, яка ознайомила присутніх з освітніми програмами кафедри, дисциплінами, які викладаються,  спеціальностями, за якими ведеться підготовка фахівців, умовами і правилами вступу, організацією учбового процесу, проходженням закордонних практик, проведенням дозвілля.

Школярам були запропоновані: ознайомча лекція-бесіда на тему : «Відкрий для себе магію чисел: подорож у світ обліку та аналітики» та три тематичні інфо-вікторини: «Статистика – королева чисел», «Бухгалтерія- чарівниця», «Світ цікавих податків» та «Майбутнє бізнес- аналітика».

 За результатами заходу всі переможці та учасники були нагороджені солодкими сувенірами.

Викладачі кафедри статистики, обліку та аудиту щиро вдячні дирекції Авторської школи Бойко за організацію свята, плідну співпрацю та соціальне партнерство.

Колектив кафедри статистики, обліку і аудиту наполегливо працює для того, щоб цього року наш університет поповнився талановитими абітурієнтами, які щиро прагнуть досягти значних кар’єрних успіхів в Україні та за кордоном, що додатково підвищить успішність нашого університету в освітянському просторі.