25 квітня 2024 року в рамках Тижня кар‘єри на кафедрі статистики, обліку та аудиту відбулася крутезна зустріч з представниками PricewaterhouseCoopers (PwC) на тему “Кар’єра в аудиті з PwC: швидкий старт, великі можливості”.

Компанія PwC існує більш ніж 160 років та входить до«великої четвірки» аудиторських компаній світу, є одним із лідерів на національному та світовому ринку аудиторських і консалтингових послуг. Вже багато років PwC активно співпрацює з нашою кафедрою та кожного року приймає до складу своєї дружньої команди наших студентів і випускників, які стають найціннішими співробітниками і мають успішну кар’єру.

У заході приймали участь Аліна Арустамян – Employer Brand Manager і Максим Вихованець – Audit Partner PwC Україна. Вони розповіли про структуру та специфіку роботи компанії, про необхідні навички для роботи в даній сфері, про кар’єрний шлях у компанії PwC, а також про те, як стати частиною команди PwC Україна.

PwC має особливе відношення до активної, талановитої і цілеспрямованої молоді, тому готові приймати до своєї команди наших студентів і випускників навіть без досвіду роботи та надавати можливість паралельно продовжувати навчання й працювати, отримуючи безцінний практичний досвід і необхідні навички в сфері аудиту та аналітики.

Ми дуже вдячні нашим гостям і партнерам за проведену неймовірну цікаву та корисну зустріч і дуже сподіваємось на подальшу плідну співпрацю!